YÖKAK İzleme Programı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında değerlendirmesi tamamlanan yükseköğretim kurumları, İzleme Programına dâhil olmaktadır. 2021 yılında Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında değerlendirmesi yapılan İstinye Üniversitesi YÖKAK tarafından 2023 yılı İzleme Programına alınmıştır.

Dış değerlendirme süreci sonrasında Üniversitemizin gelişim sürecinin değerlendirmesi için 18.10.2023 Çarşamba günü bir günlük yüz yüze saha ziyareti gerçekleştirilmiştir. Saha ziyaretinde Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Dr. Muharrem Usta, Rektör Prof. Dr. Erkan İBİŞ, senato üyeleri, kalite komisyonu üyeleri, lisans ve yüksek lisans öğrencileri, mezunları, akademik ve idari personeli ile görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilmiş olan ziyaretle beraber İstinye Üniversitesi’nin sürekli iyileştirme çalışmalarına ve kalite kültürünün yaygınlaşmasına önemli katkılar sağladı.